رنگ محافظ در برابر امواج الکترومغناطیسی توسط فناوران شرکت فراز اکسیر ثمین، مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان تولید شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، انتشار و تداخل امواج نه تنها برای تجهیزات الکترونیکی مزاحمت ایجاد میکند، بلکه برای سلامت جوامع بشری نیز مضر است.
سیستمهای راداری، امواج مایکروویو، رادیویی و پستهای فشار قوی بر روی سلامتی افرادی که در نزدیکی این ایستگاهها زندگی میکنند، اثرات نامطلوب دارند.
محافظت از تداخل الکترومغناطیسی (EMI shielding) به بازتاب یا جذب امواج الکترومغناطیسی توسط یک ماده اشاره دارد که به عنوان یک سپر در برابر امواج عمل میکند.
استفاده از رنگ ضد امواج، یک روش حفاظتی مهم است که میتواند به میزان زیادی اثر امواج الکترومغناطیسی را کاهش دهد.
رنگ SUPER SHIELD-N-132 ساخته شده در شرکت فراز اکسیر ثمین، یک رنگ رسانای الکتریکی تک جزیی ترموپلاست است که برای اعمال بر روی کلیه سطوح به منظور حفاظت EMI فرموله شده است.
این رنگ محافظ، برای استفاده بر روی منازل مسکونی، اتاقهای جراحی و بخشهای مختلف پزشکی، آزمایشگاهها و ساختمانهایی که دارای دستگاههای حساس به نویز هستند، مناسب است.
همچنین به راحتی و با استفاده از تجهیزات استاندارد معمولی رنگکاری مانند قلم مو، غلطک و اسپری و با حداقل زمان خشک شدن، قابل استفاده بر روی سطوح است.
انتخاب پیگمنتهای مناسب با اندازه زیر یک میکرون و شکل ویژه آن و نیز، فناوری فرآیند تولید این رنگ، باعث افزایش کیفیت این محصول نسبت به نمونههای مشابه شده است، از جمله اینکه این رنگ به مدت طولانی قابل نگهداری بوده و برخلاف نمونههای دیگر، فاقد تهنشنی ذرات است.
همچنین در مقایسه با نمونههای محدود داخلی، دارای اثر حفاظتی به مراتب بالاتری است که میزان استفاده از این رنگ را کاهش میدهد و قیمت آن نیز حدود یک پنجم نمونههای خارجی است.
مقاومت سایشی مناسب، قابل استفاده در سطوح داخلی، خارجی و مقاوم در برابر رطوبت و شرایط مختلف آب و هوایی، دارای چسبندگی خوب به سطوح مختلف مانند سطوح پلیمری، سیمانی، سطوح ساختمانی و غیره، خشک شدن سریع در دمای محیط و میزان پوششدهی هفت تا 10 متر مربع به ازای هر لیتر در سطح، از جمله ویژگیهای این رنگ است.
شرکت فراز اکسیر ثمین از سال 1394 فعالیت خود را با هدف تحقیق، تولید و مشاوره مواد و پروژههای شیمیایی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان آغاز کرد.
شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ایجاد و بهرهبرداری از مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری وابسته به خود توانسته است با نقشآفرینی در اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی و ایجاد زیرساختهای لازم برای رشد و توسعه بیش از 500 واحد فناور، قدمهای موثری را در راه توسعه اقتصادی کشور بردارد.
تعداد بازدید : ۱۶۶۴ تاریخ: 1397/09/06
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…